habitatge

Dos desnonaments previstos per aquesta setmana a Rubí

La negociació als Jutjats va permetre aturar el desnonament previst per ahir al carrer Sant Magí

per Marta Casas, 30 de juny de 2021 a les 09:00 |
Una protesta de la PAH després d'un desnonament que va acabar amb un suïcidi a Barcelona | Marta Casas
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La PAH de Rubí ha alertat de dos desnonaments previstos per aquesta setmana a Rubí, un d'ells aquest mateix matí i l'altre, el dijous, 2 de juliol.

La negociació als Jutjats ha permès evitar el desnonament a una família de tres membres al carrer Sant Magí, un dels quals és una senyora d'edat avançada i amb una discapacitat declarada. Es tractava del vuitè intent de desnonament, tot i que la família és a la Mesa d'emergència. El pis és de Global Licata, del Banc Santander, i ha quedat suspès sense nova data gràcies a la moratòria de desnonaments aprovada pel govern espanyol al mes de maig.


Pel que fa al pròxim divendres, 2 de juliol, a les 10 hores hi ha previst un altre desnonament, en aquest cas de dos adults i dos menors, al Grup 25 de setembre, 43, d'un pis propietat de la Sareb.

La PAH, així com el nou Sindicat d'Habitatge de Rubí, ha fet una crida per intentar aturar tots els desnonaments previstos.

 

Participació