«Seremos pasado», la segona novel·la d'Ignasi Muñoz

El rubinenc també és conegut per la seva vessant teatral, com a actor i autor, i per ser una de les cuques de l'Infest

El nou llibre d'Ignasi Muñoz ja es pot reservar
El nou llibre d'Ignasi Muñoz ja es pot reservar | Valhalla Ediciones
Redacció
01 de juliol del 2021
Ignasi Muñoz, escriptor i autor rubinenc i molt conegut per ser una de les cuques del Festival Infest, ja té a punt la seva segona novel·la, Seremos Pasado. Es tracta de la primera part d'una bilogia de ciència ficció que barreja diversos sub-gèneres com la distopia, els viatges en el temps, el ciberpunk i la robòtica, tot plegat guarnit amb un romanç que fa que la novel·la sigui una trepidant història plena de girs de guió, amb la identitat i la repressió social com a rerefons.

Els personatges de Seremos Pasado es mouen entre el passat i el futur de l'última ciutat que queda dempeus l'any 2048, Talos, en un món devastat per les guerres i la contaminació en què tots els habitants han perdut la capacitat de sentir, gràcies a uns inhibidors instal·lats al cervell.

La novel·la sortirà a la venda a meitats del mes de juliol, però es pot reservar a la web de l'edictorial, Valhalla Ediciones. Tots els llibres que es comprin en aquesta etapa de prevenda s'enviaran dedicats per l'autor, i inclouran un marcador de pàgines exclusiu, així com una xapa de regal.