Obertes les inscripcions per al casal vacacional de setembre

Les sol·licituds han d'anar acompanyades de còpies de la targeta sanitària i del carnet de vacunació de l'infant

Redacció
01 de juliol del 2021
Actualitzat el 06 de juliol a la 13:33h
Infants gaudint de les activitats dels casals d'estiu
Infants gaudint de les activitats dels casals d'estiu | La Casa del Sol Naixent
L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per al casal vacacional del mes de setembre, que tindrà lloc a l'institut escola Teresa Altet de l'1 al 10 de setembre. Les famílies interessades en aquesta oferta de lleure poden presentar la seva sol·licitud a l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), amb cita prèvia fins al 23 de juliol.

Per inscriure's, a més de la sol·licitud, caldrà portar una còpia de la targeta sanitària, la del c carnet de vacunacions de l'infant i la còpia dels documents identificatius de l'infant i dels seus pares o tutors legals. El full de preinscripció es pot descarregar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí, i les places s'atorgaran per ordre d'arribada de les demandes. Les famílies rebran una trucada per confirmar l'acceptació de la plaça.

El casal de setembre s'adreça a infants entre 3 i 12 anys, en horari bàsic de matí (de 9 a 13 hores) o tarda (de 15 a 17 hores), o bé de jornada completa (de 9 a 17 hores) amb serveis complementaris d'acollida (de 8 a 9 hores) i menjador (de 13 a 15 hores). El preu varia en funció dels horaris escollits: des dels 16 euros per l'horari bàsic de tarda i 112 per la jornada completa amb acollida i dinar.

En total, el casal oferirà 40 places, distribuïdes en grups bombolla de 10 infants, que tindran educadors i espais exclusius i no es relacionaran amb cap altre grup. Les entrades i sortides, a més, seran esglaonades.