obres

Dilluns comencen les obres de renovació de la xarxa de clavegueram de l'avinguda Gaudí

Durant dues setmanes es tallarà el trànsit un carril en cada sentit i se suprimirà una parada de la L6 de l'autobús urbà

per RubiTV.cat, 1 de juliol de 2021 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim dilluns, 5 de juliol, l'empresa concessionària del servei de clavegueram municipal executarà unes obres de renovació de la xarxa de l'avinguda de Gaudí, al polígon industrial Rubí Sud, i que es preveu que duri unes dues setmanes.

L'actuació consistirà en la instal·lació d'un tub de 26 metres que permetra interconnectar els dos col·lectors actuals de l'avinguda i el canvi del punt de connexió a la xarxa d'una de les empreses de la zona, per assegurar que el sobreeixidor de la xarxa de clavegueram existent funciona correctament i que les aigües residuals que es generen en aquest sector es vehiculin de manera adequada.


Mentre durin les obres, s'haurà de tallar el trànsit un carril en cada sentit, i se suprimirà temporalment la parada "Gaudí" de la L6 de l'autobús urbà.

 

Participació