medi natural

La Font del Ferro adequa l'entorn del torrentó de Can Solà

S'ha desbrossat la zona, a més de retirar els arbres caiguts i les lianes dels troncs

per RubiTV.cat, 5 de juliol de 2021 a les 09:00 |
Roures, alzines, pins pinyoners, llorers i arboços al llarg de l'itinerari | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de treballs forestals de la Font del Ferro ha adequat l'entorn natural del torrentó de Can Solà per tal de fer-lo accessible a la ciutadania.

Es tracta d'un espai amb múltiples espècies d'arbres i plantes, que s'ha desbrossat i s'han retirat els arbres caiguts i també les lianes dels troncs. Un cop feta l'actuació, es faran manteniments ordinaris a la zona.


L'espai se situa entre els carrers d'Aguilar, Anglesola, Alva Myrdal, Colera i Celrà, on hi ha un afluent del torrent de Can Solà envoltat per la trama urbana residencial de les urbanitzacions de Castellnou.

Al llarg del recorregut hi ha unes fites de pedra que indiquen l'itinerari, on hi ha roures, alzines, pins pinyoners, llorers i arboços; diverses plantes arbustives com llentiscles, marfulls, aladerns o salze, i altres plantes com l'estapa blanca i negra, la ginesta i els acants.


El recorregut té 1,5 quilòmetres i s'hi pot accedir des dels carrers Celrà, Anglesola i Alva Myrdal. Al llarg de l'itinerari hi ha bancs de pedra, escales de fusta tractada i també una passera de fusta.
 

El torrentó de Can Solà Foto: Localpres

 

Participació