Joan Puntí, nou president d'ERC a Rubí

"La nostra intenció és dur a terme les polítiques públiques necessàries per millorar la ciutat amb les persones més qualificades"

La nova executiva d'ERC a Rubí
La nova executiva d'ERC a Rubí | Cedida/ERC
Redacció
07 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:59h
Joan Puntí ha estat nomenat nou president de la secció local d'Esquerra Republicana de Rubí. Puntí, que va ser regidor de la formació en el mandat 2015-2019 tot i que no va passar a militar a ERC fins al 2019, encapçalava la candidatura a l'executiva que s'ha presentat aquest dilluns en l'assemblea local dels republicans.

El ja nou president de la secció local ha manifestat que té la intenció de continuar la línia de l'anterior executiva, que liderava Lídia Calvet - primera dona presidenta d'ERC a Rubí - "com si fos una cursa de relleus", i treballant per tal que Xavier Corbera sigui "el futur alcalde de la ciutat" amb els "valors republicans".

Puntí també ha subratllat que la intenció d'Esquerra no és "arribar a les institucions per col·locar-hi els nostres" sinó per dur a terme les polítiques públiques necessàries per "millorar la ciutat amb les persones més qualificades per fer-ho". També ha remarcat la importància de comptar amb persones independents al grup municipal, ja que permeten a la formació desmarcar-se "d'amiguismes".

La resta dels membres de la nova executiva d'ERC a Rubí són Jordi Codina, secretari d'Organització; Robert Masalias, secretari de Finances; Àngels Albalate, secretària d'Imatge i Comunicació; Ariadna Martín, secretària de les Dones; Montse Soler, secretària de Política Municipal; Joan Batllori, secretari de Ciutadania; Laia Aliart, secretària de Transició Ecològica i Moisés Pozo, Lídia Calvet i Ricardo Abellán.

Inauguració de l'Espai Alujas
Des del mes d'octubre, ERC compta amb un nou local, l'Espai Francesc Alujas, que no s'ha pogut inaugurar de manera oficial ateses les circumstàncies de la pandèmia. Així, si la situació epidemiològica ho permet, es preveu que aquest acte es pugui fer al setembre, pels volts de la Diada, tal com ha anunciat el nou president d'ERC Rubí.

L'assemblea també ha tingut un moment de record i homenatge al desaparegut Juli Sànchez, per la seva "vinculació i compromís amb la cultura i la ciutat de Rubí".