Segona jornada de la campanya «A l'estiu, juga amb civisme» a Rubí, aquesta tarda

L'activitat es durà a terme a diverses places de la ciutat de 17 a 20h durant el mes de juliol

Una tarda d'activitats lúdiques al Parc de Ca n'Oriol
Una tarda d'activitats lúdiques al Parc de Ca n'Oriol | Localpres
Redacció
08 de juliol del 2021
L'Ajuntament de Rubí va posar en marxa una campanya per fomentar el civisme i el respecte a l'espai públic aquest estiu. A l'estiu juga amb civisme és una activitat familiar, adreçada a infants d'entre 3 i 14 anys, que inclou un circuit de dinàmiques lúdiques i un espai reservat per pintar a l'Auca del Civisme.

La primera sessió d'aquesta activitat es va fer el passat dijous, 1 de juliol, a la plaça del Doctor Guardiet, i continuarà avui a la plaça de Neus Català i Pallejà.

L'objectiu principal és educar els infants en els valors del civisme i promoure maneres de jugar que siguin respectuoses amb l'espai públic i les persones que en fan ús i hi conviuen. Així, en l'activitat es proposen jocs tradicionals com són el Joc de l'Oca, un joc de memòria, un joc d'habilitat i un joc de punteria per aprendre a reciclar.

Aquesta activitat, que es durà a terme a diversos espais de 17 a 20h, estarà dinamitzada per un monitor o monitora i dues agents cíviques, que donaran suport i alhora informaran sobre les diverses qüestions relacionades amb el civisme.

La resta de les sessions de A l'estiu, juga amb civisme seran el 15 de juliol a la plaça Onze de setembre, el 22 a la plaça de la Constitució, el 29 de juliol novament a la plaça Doctor Guardiet, el 2 de setembre a la plaça Neus Català i Pallejà i el 9 de setembre, de nou a la plaça de la Constitució.