«Selection Process», de Carla Pereira, guanyador de la sisena edició de l'Infest

"Tu último día en la tierra", de Marc Martínez, va ser el Gairebé Millor Curt, i el públic va premiar RIP, de Caye Casas i Albert Pintó

El jurat i les cuques de l'Infest anuncien els guanyadors de la sisena edició
El jurat i les cuques de l'Infest anuncien els guanyadors de la sisena edició | Marta Casas
12 de juliol del 2021
Actualitzat a les 8:47h
L'amfiteatre del Parc del Castell ha acollit aquest cap de setmana la sisena edició de l'Infest, que com anys anteriors ha resultat tot un èxit de públic i de participació.

Durant les dues jornades - tres, comptant la dels Premis Arkam, que per les circumstàncies de la Covid-19 s'han traslladat també a la mateixa ubicació - s'han projectat vint curts de diversos gèneres i temàtiques, arribats des de l'Estat espanyol, els Estats Units, Alemanya, els Països Baixos, Dinamarca, Sèrbia, Austràlia, el Regne Unit, Argentina, Indonèsia i Suècia.

El jurat, format per Octavi Pujades, David Vitori i les Bloody Girls van desvetllar el nom dels curts guanyadors del premi al Millor Curt i Gairebé Millor Curt dissabte, després de veure els 20 curtmetratges seleccionats.
 

El jurat i les cuques de l'Infest anuncien els guanyadors de la sisena edició Foto: Marta Casas


Així, el jurat de l'Infest va decidir atorgar el primer premi al Millor Curt a Selection Process, de Carla Pereira, un curtmetratge sobre els processos de selecció de llocs de treball protagonitzat per un gat que es presenta a una entreivsta de feina on tres ratolins avaluaran les seves aptituds.

El Gairebé Millor Curt va ser per Tu último día en la tierra, de Marc Martínez - essent la segona vegada que el mateix autor guanya el mateix premi - amb la història d'una persona amb cara de guineu que trenca els límits de l'espai-temps amb l'objectiu de passar temps amb la seva dona.

Finalment, el públic va escollir amb els seus vots el curtmetratge RIP, de Caye Casas i Albert Pintó, que explica la història d'un poble de mala mort on una dona prepara el funeral del seu marit amb l'objectiu que tot surti a la perfecció, ja que és molt important quedar bé amb els convidats.