Convocades 11 places d'agent de la Policia Local de Rubí

Són 7 places pel sistema de provisió per torn lliure, obert a tota la ciutadania i 4 per mobilitat horitzontal, destinat a membres d'altres cossos policials

Un agent de la Policia Local de Rubí
Un agent de la Policia Local de Rubí | Ajuntament de Rubí
Marta Casas
14 de juliol del 2021
Actualitzat el 22 de juliol a les 8:23h
El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ha fet pública la convocatòria de places que permetrà ampliar la Policia Local de Rubí. En total són onze places de la categoria d'agent - 7 pel sistema de provisió per torn lliure, obert a tota la ciutadania i 4 per mobilitat horitzontal, destinat a membres d'altres cossos policials.

Les instàncies per formar part de la convocatòria es podran presentar fins al pròxim 4 d'agost a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí.

Els aspirants que superin les primeres fases de la convocatòria per torn lliure i no siguin funcionaris d'altres policies s'incorporaran al Curs de Formació Bàsica Policial de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que suposa una de les fases del procés selectiu, i on desenvoluparan la seva formació abans d'integrar-se a la plantilla en període de pràctiques.

També es convocarà una plaça de sotsinspector i dues places de sergent, un cop finalitzat el procés per a la cobertura de places de la categoria de caporal que hi havia vacants.

Quines són les bases reguladores per a les set places d'agent del torn lliure?

   Bases per cobrir set places de Policia Local de Rubí by Naciodigital on Scribd

 



Quines són les bases reguladores per a les set places d'agent del torn de mobilitat horitzontal?

   Bases de la convocatòria per cobrir quatre places d'agent de la Policia Local de Rubí by Naciodigital on Scribd