civisme

«A l'estiu, juga amb civisme», avui a la plaça Onze de setembre

L'activitat es durà a terme a diverses places de la ciutat de 17 a 20h durant el mes de juliol

per RubiTV.cat, 15 de juliol de 2021 a les 08:30 |
Jocs amb civisme a la plaça Doctor Guardiet | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí va posar en marxa una campanya per fomentar el civisme i el respecte a l'espai públic aquest estiu. A l'estiu juga amb civisme és una activitat familiar, adreçada a infants d'entre 3 i 14 anys, que inclou un circuit de dinàmiques lúdiques i un espai reservat per pintar a l'Auca del Civisme.

Les primeres sessions es van fer a la plaça del Doctor Guardiet i la Neus Català i Pallejà, i continuarà avui a la plaça Onze de setembre.


L'objectiu principal és educar els infants en els valors del civisme i promoure maneres de jugar que siguin respectuoses amb l'espai públic i les persones que en fan ús i hi conviuen. Així, en l'activitat es proposen jocs tradicionals com són el Joc de l'Oca, un joc de memòria, un joc d'habilitat i un joc de punteria per aprendre a reciclar.

Aquesta activitat, que es durà a terme a diversos espais de 17 a 20h, estarà dinamitzada per un monitor o monitora i dues agents cíviques, que donaran suport i alhora informaran sobre les diverses qüestions relacionades amb el civisme.


La resta de les sessions de A l'estiu, juga amb civisme seran el 22 a la plaça de la Constitució, el 29 de juliol novament a la plaça Doctor Guardiet, el 2 de setembre a la plaça Neus Català i Pallejà i el 9 de setembre, de nou a la plaça de la Constitució.

 

Participació