1 de 10
comerç

El futur centre logístic d'Amazon a Mollet repartirà 20.000 paquets diaris

Les instal·lacions podrien estar operatives a mitjans d'octubre

Visita de les autoritats al futur centre logístic d'Amazon | Ajuntament de Mollet del Vallès
per RubiTV.cat, Mollet del Vallès, Catalunya | 20 de juliol de 2021 a les 17:00 |
El nou centre logístic que Amazon està aixecant a Mollet del Vallès podria estar operatiu a mitjans d'octubre. Aquest dilluns, durant la visita a les obres que hi han fet les autoritats, l'Ajuntament ha precisat que el centre, que estarà situat a l'antiga Bacardí, a Can Magarola, suposarà la creació de 130 llocs de treball fixes, "a més de 170 oportunitats de treball per a 6 empreses de repartiment de la ciutat". La nau tindrà uns 7.000 metres de superfície i un aparcament amb capacitat per uns 400 vehicles. Es preveu que es puguin repartir uns 20.000 paquets diaris al Vallès Oriental i part del Vallès Occidental.

El consistori vallesà ha destacat les mesures de les instal·lacions per reduir l'impacte ambiental. Per exemple, amb la incorporació de fusta natural a l'estructura de la coberta i a la façana de l'edifici, "el que implica una reducció de les emissions de CO2", així com "una reducció de soroll per a que l’espai de treball sigui més còmode per als treballadors".


Afegeixen que la instal·lació incorpora "nombrosos materials innovadors orientats a la reducció de la petjada de carboni" i que comptaran amb 500 m2 de panells solars al sostre, que produiran uns 100 kW d’electricitat. La coberta estarà dissenyada de forma que s’aprofiti al màxim la llum natural, la il·luminació serà LED i hi haurà punts de càrrega per afavorir la flota de vehicles elèctrics.

 

Participació