cpln

El Servei Local de Català començarà el pròxim curs al Pinar

Les matrícules es podran fer entre els dies 6 i 17 de setembre al Centre Cívic La Cruïlla

per RubiTV.cat, 22 de juliol de 2021 a les 09:16 |
El Centre Cívic La Cruïlla, al barri del Pinar, serà la nova seu del Servei Local de Català | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei Local de Català començarà el curs 2021 - 2022 al Centre Cívic del Pinar - La Cruïlla. Durant els dies que queden de juliol encara atén la ciutadania a les aules del carrer Santa Maria, però a partir del setembre trasllada tota l'activitat a la nova ubicació.

Són unes instal·lacions més àmplies, sense barreres arquitectòniques i formen part d'un equipament de barri que ja compta amb una organització estructurada i servei de consergeria. El trasllat, que s'està fent aquest estiu, ha suposat una inversió aproximada de 12.000 euros, que han servit per instal·lar fibra òptica i punts WiFi a tot l'edifici, així com adquirir material per impartir les classes. 


Així, els alumnes que es vulguin matricular al Servei Local de Català pel curs vinent s'haurà de dirigir al Centre Cívic. Els alumnes del curs passat podran inscriure's del 6 al 10 de setembre, i els nous alumnes, del 13 al 17

La matrícula, així com la sol·licitud de prova de nivell, es poden fer a través de la web del Consorci per a la Normalització Lingüística, o bé demanant cita enviant un correu amb les dades de contacte a rubi@cpnl.cat.

 

Participació