El CEF Can Mir i l'AD Castellnou compartiran equip de futbol sala

Un acord important entre dues entitats històriques de les urbanitzacions de Rubí

Signatura de l'acord entre el CEF Can Mir i l'AD Castellnou
Signatura de l'acord entre el CEF Can Mir i l'AD Castellnou | Cedida/CEF Can Mir
Redacció
04 d'agost de 2021, 10:57
El CEF Can Mir ha arribat a un acord amb l'AD Castellnou per compartir equip federat de futbol sala. Així, el Can Mir integra aquesta disciplina a les seves activitats esportives, que fins ara només eren de futbol 7 i futbol 11, i reforçaran tècnicament els equips de diversitat funcional de futbol sala, que la pròxima temporada possiblement participaran en competicions oficials.

Fruit d'aquest acord, a banda de l'equip de futbol sala, s'incorporaran dos membres de l'AD Castellnou a la directiva i l'equip tècnic del CEF Can Mir. L'equip de futbol sala jugarà al grup 2 de la Segona Catalana de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que començarà la competició al mes de setembre.

Amb aquesta nova disciplina, el club assegura que es dona resposta a la demanda de molts esportistes, ja que es crea un nou recurs per a jugadors que ja són de l'entitat. 

L'assemblea general del passat 17 de juliol va aprovar, també, la incorporació de Juanjo Plaza com a vicepresident segon i responsable de l'àrea esportiva del CEF Can Mir, i Ivan Martín passa a ser el nou director esportiu.