Continuen els problemes de pudors a Can Fatjó

Els veïns acusen l'Ajuntament de manca d'informació i de falta de control sobre les activitats de l'empresa

Una claveguera
Una claveguera | Juanma Peláez
Marta Casas
05 d'agost del 2021
Meses després de les primeres denúncies públiques sobre un problema de pudors generades per una empresa propera al barri de Can Fatjó, els veïns continuen protestant per la manca de solucions i respostes, i de la falta de control sobre les activitats de l'empresa.

Després de converses amb l'àrea d'Activitats, els veïns han sabut que l'Ajuntament va fer una inspecció a mitjans de juliol, amb l'empresa Business Strenghts Engineering, per detectar possibles focus emissors. El 29 de juliol de 2021, estava prevista la instal·lació d'equips de mesurament.

Els veïns continuen sense tenir informació sobre aquests equips de mesurament, ni sobre el calendari d'actuacions que s'imposaria a l'empresa per revertir el problema, que continuen patint avui en dia. 

Aquest grup de veïns continuarà fent pressió per solucionar la qüestió, i ja ha contactat amb les associacions de veïns de Can Fatjó i Els Avets, on també arriben aquestes males olors.  Un dels veïns, a més, recorda que va adreçar una pregunta al ple sobre aquesta qüestió.
 
Ara com ara, l'Ajuntament de Rubí no ha donat resposta a la petició d'informació de RubiTV.cat sobre aquest cas.