1 de 10
atur

Gràfic | Rubí manté la tendència: quart mes de davallada de l'atur

El municipi obre el segon semestre amb un total de 4.966 persones sense feina

Una treballadora del SOC i un usuari, en una imatge d'arxiu | ACN
per Albert Hernàndez, Sant Cugat, Catalunya | 4 d'agost de 2021 a les 20:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 4 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rubí ha mantingut la tendència dels últims mesos i ha encadenat un quart amb prop de 350 rubinencs abandonant les llistes de l'atur. 350 persones menys al juliol i per quart mes consecutiu s'ha rebaixat la taxa de desocupació, dinàmica iniciada a l'abril i que no ha parat des d'aleshores. També ha tingut un comportament similar a la resta de la comarca. 
 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

Així doncs, continua la reducció i s'obre la segona part de l'any amb 4.966 persones sense feina a la ciutat, un 13%. Una fotografia molt diferent de fa un any, quan aleshores hi havia 5.608 desocupats.


Aquest setè mes de l'any, i a diferència de l'anterior, no hi ha hagut ple de municipis que han experimentat un descens a la comarca. A Gallifa hi ha hagut una persona que s'ha desocupat. Les dues capitals, Sabadell (12,8%) i Terrassa (13,5%), han encapçalat els registres, amb 862 i 1.238 aturats menys, respectivament. Per la seva banda, Catalunya també n'ha comptabilitzat 37.548.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​
 

 

Participació