La selecció femenina de waterpolo, a la final olímpica

Bea Ortiz i Elena Ruiz tornaran a Rubí amb una medalla

Elena Ruiz ha marcat dos gols en el partit d'avui
Elena Ruiz ha marcat dos gols en el partit d'avui | RTVE
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:51h
Bea Ortiz i Elena Ruiz s'han assegurat una medalla als Jocs Olímpics de Tòquio, després que la selecció espanyola hagi aconseguit avui una victòria molt treballada davant d'Hongria a les semifinals del torneig de waterpolo.

Les jugadores de Rubí han contribuït a aquesta victòria amb dos gols cadascuna - la meitat dels gols del combinat estatal -, i de fet Elena Ruiz n'hauria pogut comptabilitzar un altre, que ha acabat anul·lant el VAR

Un partit molt intens entre dues seleccions que han mostrat un alt nivell des del primer minut, amb un paper clau de la defensa i la portera, Laura Ester, que ha salvat un gran nombre d'ocasions per part de la selecció hongaresa.

Espanya ha anat per davant des dels primers minuts, i ha guanyat el primer quart (2-0), el segon (5-2) i el tercer (8-4). En l'últim quart, una Hongria molt agressiva ha retallat distàncies i ha fet suar de valent la selecció espanyola per mantenir la intensitat en defensa, i novament un gran paper de Laura Ester ha portat al triomf de la selecció (8-6). A la final, que es disputarà aquest dissabte, les esperen els Estats Units.