Rubí decreta un dia de dol oficial en record de les víctimes dels atemptats del 17-A

Barcelona acollirà de nou un acte d'homenatge i commemoració a La Rambla

Les banderes dels edificis municipals onegen a mig pal
Les banderes dels edificis municipals onegen a mig pal | Ajuntament de Rubí
Marta Casas
17 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:07h
L'Ajuntament de Rubí ha decretat un dia de dol oficial aquest 17 d'agost, amb motiu del quart aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils, on van perdre la vida dos veïns de la ciutat, i dos més van resultar ferits.

Les banderes dels edificis municipals onegen a mig pal durant tot el dia, en record de les víctimes de la tragèdia i solidaritat amb les seves famílies. Aquest vespre, la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de blanc en senyal d'homenatge. 

L'acte d'homenatge i commemoració es farà avui a Barcelona, al Pla de l'Os de la Rambla, a l'alçada del memorial. Marcat per les mesures de contenció de la Covid-19, l'acte consistirà en un minut de silenci acompanyat d'una interpretació d'El cant dels ocells de Pau Casals, i una ofrena floral al mosaic de Joan Miró. Les víctimes i els familiars seran els primers a dipositar l'ofrena, juntament amb representants de la Unitat d'Atenció i Valoració d'Afectats pel Terrorisme (UAVAT), i tot seguit s'hi sumaran les institucions presents a l'acte.