obres

El 18 de març comencen les obres de millora del paviment d'un tram del carrer de Can Bosc, a Sant Muç

Els treballs s'allargaran una setmana aproximadament, i comportaran el tall del carrer, tot i que el veïnat podrà accedir als seus pàrquings

per RubiTV.cat , 14 de març de 2019 a les 17:00 |
L'actuació se centrarà al tram del c/Can Bosc entre l'av. Can Tapis i el c/Avellaners | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Properament es duran a terme diverses actuacions de millora a Sant Muç, incloses al pla d'inversions. Aquestes obres pretenen adequar la calçada i les voreres de certs espais, centrats en el carrer de Can Bosc, a l'avinguda de Can Tapis i al carrer de la Pineda.

La primera actuació s'iniciarà aquest dilluns, 18 de març, al tram del carrer de Can Bosc entre el carrer Avellaners i l'avinguda de Can Tapis. Es tracta d'una via molt transitada, que actualment té zones de paviment força degradades.


Les obres consistiran en millorar el paviment asfàltic d'aquesta part del carrer. Els treballs s'estima que tinguin una durada d'una setmana i comportaran restriccions de trànsit, tot i que es permetrà la circulació del veïnat.

L'actuació l'executarà l'empresa ROGASA i té un import de 48.317,94 euros.


A més, també hi ha previst que a l'abril comencin les obres de millora de la vorera de l'avinguda de Can Tapis, entre el carrer Bellpuig i el carrer del Camí.

Aquesta actuació serà executada per l'empresa Tempo Obras e Infraestructuras SLU i tindrà un pressupost de 48.327,25 euros i un termini d'execució d'aproximadament un mes.

L'actuació es realitzarà en un tram d'uns 2,4 km, dels quals es repararan uns 700 metres quadrats de voreres aixecades. També es reposaran els escocells malmesos i es col·locaran correctament.

Finalment, al carrer de la Pineda, es renovarà el ferm del tram comprès entre el c/Poniol i l'av. Can Tapis. A hores d'ara aquesta actuació encara no compta amb la data d'inici.

 

Participació