Nova victòria de la selecció a l'Europeu Juvenil de waterpolo

L'equip, amb la rubinenca Elena Ruiz com a capitana, va aconseguir un treballat triomf (8-10)

Un entrenament de la selecció juvenil femenina de waterpolo
Un entrenament de la selecció juvenil femenina de waterpolo | Twitter/@RFEN_Oficial
Marta Casas
24 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:19h
Segon partit, i segona victòria, de la selecció espanyola juvenil femenina de waterpolo a Sibenik (Croàcia), on s'està disputant el Campionat Europeu d'aquesta categoria. L'equip, amb la rubinenca Elena Ruiz com a capitana, va aconseguir una treballada victòria davant la selecció d'Israel (8-10).

Espanya va aconseguir un avantatge de dos gols al primer quart (0-2), un avantatge que va poder ampliar abans de la mitja part (3-7). A la represa, més repartiment de gols durant el tercer quart (5-9) i durant l'últim, les israelianes van aconseguir acostar-se al marcador, però sense poder fer res més que retallar distàncies (8-10).

La selecció espanyola continua el seu camí a l'Europeu amb un nou enfrontament aquesta tarda davant la selecció de la Gran Bretanya.