La selecció juvenil de waterpolo, als quarts de final amb una nova golejada

Elena Ruiz (CN Rubí) contribueix a la victòria de l'equip amb quatre dianes davant la República Txeca

Imatge d'un partit davant la República Txeca
Imatge d'un partit davant la República Txeca | RFEN
Redacció
26 d'agost del 2021
Actualitzat a les 8:36h
La selecció espanyola juvenil va tancar ahir la fase de grups del Campionat Europeu que s'està disputant a Sibenik (Croàcia) amb una nova golejada davant la República Txeca (23-3).

Un partit molt plàcid per a les espanyoles, tot i que els va costar arrencar al principi, i al primer quart el marcador va ser de 2-1. En el segon, però, Espanya ja encaminava el partit, amb un parcial de 9-0, deixant el resultat en 11-1 abans del descans. A la represa, les noies de Javi Aznar van continuar ampliant l'avantatge, amb dotze gols més, sis a cada quart, per establir el 23-3 definitiu.

Elena Ruiz, jugadora del CN Rubí i capitana de la selecció espanyola juvenil, va contribuir a la victòria de l'equip amb quatre de les dianes, essent la màxima golejadora del partit juntament amb Alba Muñoz.

Espanya es classifica, doncs, com a primera de grup per als quarts de final, que disputarà aquest divendres, 27 d'agost a les 21h davant de França o Itàlia.