Sr. Chen, un dels caps de cartell del festival benèfic Mússol

Tots els beneficis aniran a parar al projecte La Casa dels Xuklis, d'acollida temporal per a famílies que han de rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona

Sr. Chen, en una entrevista amb RubiTV.cat el 2019
Sr. Chen, en una entrevista amb RubiTV.cat el 2019 | Carla Serra
Marta Casas
26 d'agost del 2021
La Sala Barts de Barcelona celebrarà, el pròxim 6 de setembre, la segona edició del Festival Mússol, que comptarà amb el rubinenc Sr. Chen com un dels artistes més destacats del cartell, juntament amb Núria Graham, Amaia, Meritxell Neddermann, Queralt Lahoz, El Niño de la Hipoteca, Sr. Wilson, Alex Dee i Sabana, entre d'altres.

El Mússol - la unió de les paraules música i solidària - és un festival benèfic que recapta diners per a la investigació del càncer infantil, i que aplega artistes representatius de diversos estils musicals que interpreten tres dels seus temes més emblemàtics en dues hores de concert. Els músics que acompanyaran els cantants al Mússol provenen de grans institucions com l'ESMUC o el Taller de Músics, entre d'altres. Enguany, tots ells estaran presentats pel raper i artista lleidatà Yung Rajola.

El festival és una iniciativa impulsada inicialment per joves amb gran potencial i dinamisme, encapçalats per Arnau Grabolosa, de només 19 anys, i al qual s'han sumat diverses empreses que ajuden a fer-lo més gran - Moritz, Casa Mas, Icat, Cases de la Música, Cooncert, Sala Barts, PianoServei, Tr3s60, Espai Marfà, AFANOC, Kan Bitxo i Baowatt. A més, el Mússol està associat a l'Associació de Representants i mànagers de Catalunya (ARC).

La primera edició del Mússol, que va comptar amb artistes com Miki NúñezMagalí Sare o EMLAN, entre d'altres, va exhaurir les entrades amb setmanes d'antelació. Els beneficis de l'edició d'enguany es van donar a Sant Joan de Déu, i els d'enguany es destinaran a La Casa dels Xuklis, una llar d'acollida temporal per a famílies que s'han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.

Les entrades es poden adquirir a la web de la Sala Barts o a la web oficial del concert a partir dels 13 euros. També s'hi pot col·laborar a través de la fila 0, per a persones que no puguin assistir a l'esdeveniment.