1 de 10
política

Reiniciem Rubí!

per Xavier Corbera, 5 de maig de 2021 a les 15:00 |

«Els que ens governen han anat col·locant amics, familiars i coneguts que no han aportat valor afegit a l’ajuntament»

L’ordinador ha quedat obsolet. Massa anys amb el mateix programari, massa anys sense fer manteniment han fet que vagi més lent, que es pengi sovint i després de vint anys amb el mateix govern, se’ns hi han ficat virus que provoquen un mal funcionament.

Què cal fer? Reiniciar l’ordinador i instal·lar-hi un sistema operatiu nou, no hi ha alternativa.

A Rubí som a mitja legislatura. Han passat dos anys des de les darreres eleccions municipals i en queden dos encara. Si hi sumem els darrers 18 anys de govern del PSC a la ciutat, us adonareu que Rubí no ha fet cap salt endavant, som on érem i anem perdent força a mesura que passa el temps.

El desgast de governar tant de temps és un procés natural, la il·lusió no és la mateixa. Els que ens governen han anat col·locant amics, familiars i coneguts que no han aportat valor afegit a l’ajuntament, la improvisació és el pa de cada dia, es pensen que son amos i senyors de tot, no reten comptes a ningú i viuen aferrats a la cadira.


Aquest panorama s’ha d’acabar, per això cal reiniciar Rubí, deixar entrar aire fresc, idees noves, projectes nous que permetin fer un salt qualitatiu a Rubí, que ens permetin veure el futur amb optimisme, il·lusió i garanties.

El maig de 2023 farà vint anys que l’alcaldessa és a l’Ajuntament. Cal un canvi. Però això només serà possible si donem pas a cares noves, persones amb ganes, preparades i amb coneixements tècnics i l’experiència laboral, que puguin ajudar a donar aquesta empenta que necessita la ciutat.

La gent d’Esquerra estem preparats, som la primera força a l’oposició, la segona força a l’Ajuntament de Rubí amb set regidors. Comptem amb tu per fer-ho: #reiniciemrubí!

 

Participació