1 de 10
eleccions municipals rubí 2023

Pare, per què vols ser alcalde?

per Xavier Corbera, Rubí, Catalunya | 24 de maig de 2022 a les 11:50 |

"No podem estar de braços plegats esperant que els que fa 20 anys que governen, de cop i volta, els hi vingui la inspiració divina i comencin a fer les coses amb sentit i criteri"

És una pregunta que sovint em fa el meu fill Lluc de sis anys i que li contesto de manera planera. Contesto amb allò que pot entendre i el més bàsic i, en definitiva, la base de tot.

“Lluc, vull ser alcalde perquè Rubí estigui més neta, perquè sigui una ciutat més bonica, perquè hi hagi espais i activitats per a vosaltres, pels pares i els teus avis.”


“I, molt important, Lluc, que la gent que hi viu pugui treballar, viure-hi i ser feliç.” Si tot això ja fos així, no caldria que ningú es presentés per alcalde.

Però no puc, no podem estar de braços plegats esperant que els que fa 20 anys que governen, de cop i volta, els hi vingui la inspiració divina i comencin a fer les coses amb sentit i criteri. El Lluc no llegirà aquest article, però sí que pot entendre les tres raons que donen sentit a tot això:


Primer. Sé que Rubí té molt potencial, moltes oportunitats i terreny per recórrer.

Segon. Veiem (i ho vivim) que tot aquest potencial està desaprofitat i enlloc d’anar endavant, hipotequem el futur sense gaire sentit.

Tercer. Ho podem fer millor, perquè estic envoltat de persones molt competents, honestes i que s’estimen molt Rubí.

Representem l’única alternativa possible a què això sigui una realitat. El 2019 per ben poc no ho vam aconseguir. Ara, l’onada del canvi la percebeu tots i totes arreu de la ciutat. El 2023 serà l’any de canvi.

Somriu Rubí, comença el canvi!

 

Participació