1 de 10
Eleccions municipals Rubí 2023

A tu que treballes a l'Ajuntament de Rubí

per Xavier Corbera, Rubí | 11 de maig de 2023 a les 10:11 |

"En aquests darrers mesos, hem observat actuacions poc transparents per part de l'equip de govern, que creiem que perjudiquen la plantilla sencera"

Em dirigeixo directament a vosaltres perquè s'obre la porta a un canvi a l'Ajuntament de Rubí. No pretenc convèncer-vos a 15 dies de les eleccions, ja que cadascú coneix i valora la situació actual. No obstant, és evident que em presento per lluitar per la victòria perquè estic convençut que Rubí necessita un canvi profund que ens permeti tenir nous horitzons i esperances.

Vull parlar-vos de l’endemà. Tinc clar que aquells projectes que durem a terme no seran possibles sense els vostres coneixements, dedicació i ajuda. Vosaltres sou l'engranatge que fa funcionar la maquinària, les persones que amb la vostra feina feu possible els projectes i el servei a la ciutat i als ciutadans.


Potser participeu o col·laboreu amb entitats, sindicats o partits polítics. Això per mi i el meu equip no genera cap tipus de desconfiança ni condiciona res. El que m'interessa és poder comptar amb vosaltres, amb tothom que tingui ganes de tirar endavant Rubí. El que represento no són només els projectes concrets o els objectius de ciutat, sinó també el tarannà del meu equip.

Els que ens coneixeu podeu parlar amb els vostres companys i companyes sobre com som, i als que no ens coneixeu, us animo a fer-ho. La política s’ha d’exercir amb responsabilitat i actuant de manera exemplar. Tot i que sóc conscient que les decisions no sempre agradaran a tothom o tothom no hi estarà sempre d'acord, les prendrem escoltant. La casa necessita una nova cultura organitzativa, fent-la més propera i participativa. Hem format un equip de persones molt capacitades, amb coneixements i expertesa en els seus àmbits professionals, amb capacitat de treballar en equip i sobretot persones honestes.


Sempre hem mantingut una actitud col·laborativa en tot allò que ha tingut a veure amb els treballadors i treballadores de la casa. En aquests darrers mesos, hem observat actuacions poc transparents per part de l'equip de govern, que creiem que perjudiquen la plantilla sencera. Nosaltres actuarem amb transparència per garantir els vostres drets per igual per a tothom.

Compto amb la vostra professionalitat i estima per Rubí. Gràcies per endavant.

 

Participació