Ànnia Garcia deixarà de ser regidora després del ple de febrer

El relleu al grup municipal d'En Comú Podem l'agafarà Jordi Arnaiz, el número 4 de la llista

Ànnia Garcia, durant un ple sobre l'estat de la ciutat
Ànnia Garcia, durant un ple sobre l'estat de la ciutat | Ajuntament de Rubí
Nació
15 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:10h
Ànnia Garcia viurà el seu últim ple com a regidora d'En Comú Podem aquest mes de febrer. Així ho ha anunciat aquest matí en una roda de premsa, on ha explicat que el motiu és, sobretot, professional, tot i que ja havia pres la decisió de no presentar-se novament en primeres posicions l'any 2027, com ha declarat als micròfons de Ràdio Rubí.

El relleu de Garcia l'agafarà el número 4 de la llista, Jordi Arnaiz, ja que la número 3, Elena Montesinos, també renunciarà a la regidoria. Com també han explicat a l'emissora municipal, es tracta d'una decisió personal, però que també vol preservar l'equilibri de representació de les forces que conformen la coalició en el grup municipal.

Arnaiz, que prové del món sindical, prendrà possessió de la seva acta al ple del mes de març, el que ha assegurat que és "un orgull, una gran responsabilitat i un repte molt important". El futur regidor d'En Comú Podem ha dit que posa a disposició la seva experiència en el món del treball, ja que "Rubí és una ciutat de gent treballadora i és a qui s'han d'adreçar les polítiques municipals.