El PP presenta oficialment el seu alcaldable a les eleccions municipals davant d'una setantena de persones

La presentació de Juan José Giner ha comptat amb la presència del president del PP català Alejandro Fernández

L'Ateneu ha acollit la presentació de l'alcaldable del PP, Juan José Giner
L'Ateneu ha acollit la presentació de l'alcaldable del PP, Juan José Giner | RUBITV
22 de març del 2019

Aquest dijous l'Ateneu Municipal ha acollit la presentació oficial de la persona que encapçalarà la llista dels populars rubinencs a les eleccions municipals del mes de maig. Una setantena de persones han assistit a l'acte protagonitzat per Juan José Giner, actual secretari general del partit i futur alcaldable del Partit Popular (PP) a la ciutat, i amb la presència del president del PP Català Alejandro Fernández. 

Fernández ha celebrat que sigui Giner l'alcaldable del partit: "No crec que hi hagi cap candidat millor que el Juan José. És una persona propera que serà capaç d'arribar fins i tot a veïns que no comparteixen necessàriament la ideologia del Partit Popular, però que es trobaran en la figura del Juan José". En aquest sentit ha afegit que "Rubí és un municipi d'esquerres però que hi ha molta gent que no comparteix el procés separatista i aquí poden tenir diverses opcions en l'àmbit més constitucionalista. Tenim dipositades moltes esperances en Rubí".

Durant la presentació, Giner ha explicat alguns dels eixos del seu programa electoral, entre els quals ha esmentat algunes mesures de seguretat a la ciutat com l'agent cívic nocturn, el policia tutor o el suport a la llei antiocupes

L'alcaldable també ha criticat la mala gestió de l'Ajuntament en aspectes com l'oci, l'aparcament i les urbanitzacions i ha afirmat que el partit apostarà per una millora en aquest àmbit mitjançant mesures com cobrir una part de la Riera on hi hauria més aparcament i construir una superfície comercial amb grans marques per tal de beneficiar el petit comerç de proximitat. En aquest sentit també ha insistit en la necessitat de rebaixar l'impost de l'IBI a la meitat pels autònoms que tinguin com a domicili fiscal el seu propi habitatge.

Per Giner, un dels altres grans problemes de la ciutat que cal solucionar és el tema dels abocadors, així com rebaixar la taxa de les escombraries i reformar el sistema de subvencions a la ciutadania per tal de premiar, primer, als rubinencs. I en l'àmbit social, ha remarcat que el partit lluitarà per construir una residència on hi hagi places per a persones amb malalties com el Síndrome de Down.  

Juan José Giner assegura que el Partit Popular a Rubí té un electorat fidel i que remuntaran "trepitjant poble i convencent al ciutadà que Rubí ha de ser una ciutat de tots i per a tots i que primer han de ser els rubinencs".