Els Comuns Rubí trien nova Executiva local i es marquen objectius de cara al nou any

De nou, la nova executiva està coordinada per Ànnia García i Pau Navarro

Els membres de la nova executiva dels Comuns Rubí
Els membres de la nova executiva dels Comuns Rubí | Comuns Rubí
Redacció
14 de gener del 2020
El grup municipal Comuns Rubí va celebrar el passat 9 de gener la primera assemblea de l'any 2020 on es va escollir una nova executiva formada per 8 persones. L'anterior executiva va actuar com a "grup motor" per tal de conduir l'organització fins les eleccions municipals de maig de 2019.

El període de presentació de candidatures va començar el passat dia 10 de desembre de 2019 i només es va presentar una única candidatura, la qual es va portar a la validació en assemblea i va quedar aprovada per unanimitat. La candidatura està conformada per l’actual regidora i regidor de govern, Ànnia García Moreno i Pau Navarro Cano com a coordinadors, i els acompanyen Andrea de Pablos Real, Daniel Capolat Palomar, Siham Azaouyat , Jose Luís Navarro Gandoy, Montse Malé Soler i Mohamed Said El Joujat. Aquesta candidatura incorpora perfils amb experiència en organització política i activista, així com persones joves que se sumen a aquest projecte.

En el marc de l'assemblea també es va aprovar el pla de treball de dos anys vista de la formació que contempla com a objectius "consolidar l’espai polític a la ciutat, eixamplar la base i generar (recuperar) espais de debat polític sobre temes tant locals com nacionals i amb una clara intenció de generar futurs relleus dins l’organització".