Ivan Vila, nou president de Junts al Vallès Occidental

Elvira Guerrero, proclamada presidenta a Rubí

Ivan Vila, nou president de Junts al Vallès Occidental
Ivan Vila, nou president de Junts al Vallès Occidental | Junts
Nació
26 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:39h
Ivan Vila és el nou president de Junts al Vallès Occidental, després de les votacions que s’han dut a terme els dies 21 i 22 de febrer. A més de Vila, també hi seran presents els rubinencs Carles Pujante i Èric ZaldívarL’equip encapçalat per Ivan Vila ha rebut el suport unànime de la militància. A partir d’ara Vila liderarà el partit a la comarca per "treballar al servei de Rubí, la comarca i abordar els reptes pendents".

Com ha explicat el mateix president, es tracta d’una executiva "renovada, diversa transversal i amb una àmplia representació territorial", i que vol donar un impuls "en una nova etapa" per construir un partit "encara més fort, més cohesionat, més il·lusionat i actiu". Un projecte que Vila defineix com a "positiu, obert, participatiu i plural".

La resta de membres de la nova executiva comarcal són Dolors Salmerón (de Viladecavalls, com a Vicepresidenta), Julio Díaz (de Terrassa, responsable de Comunicació), Montse Royes (de Matadepera, responsable d’Acció Municipal), Albert Grau (de Terrassa, responsable de Persones Afiliades), Aleix Pons (de Terrassa, responsable de Política Comarcal i Relacions), Carles Pujante (de Rubí, com a responsable de Formació), Gemma Margarit (de Castellbisbal, com a referent de l’AMB) i Jordi Amiguet (Viladecavalls), Èric Zaldívar (Rubí), Marta Esquerda (Terrassa), Xavier Mampel (Matadepera) i Silvia Miralles (Vacarisses) com a vocals.

La nova executiva comarcal de Junts per Catalunya agraeix la feina feta per l'anterior equip liderat pel President sortint Marc Gijón, especialment rellevant en aquests primers anys de Junts per Catalunya com a partit.  
 

Elvira Guerrero nova presidenta de Junts a Rubí

Elvira Guerrero, nova presidenta de Junts a Rubí Foto: Cedida/Junts Rubí


D'altra banda, Elvira Guerrero ha estat proclamada com a nova presidenta de l’executiva local, amb Carles Pujante com a Vicepresident, Ivan Vila com a Portaveu i Responsable d’acció municipal i Javier Fernández com a Secretari d’Organització.

Guerrero, que va formar part de la llista de Junts a les municipals de 2023 com a número 2, ha fet el pas endavant i assegura que l’objectiu de la candidatura que lidera és "enfortir el partit a la ciutat i ajudar a obtenir uns grans resultats a les eleccions municipals de 2027". Com la llista electoral, el nou grup que es presenta a l’executiva està formada per persones de diverses sensibilitats ideològiques, i que vol oferir "una nova manera d’entendre i practicar la política" en un moment crucial per Rubí i Catalunya. Continuant la feina inciada en el mandat anterior i treballant per desplegar el partit a tots els barris, sectors i àmbits de Rubí

Amb la nova Executiva local, l’Acció Municipal liderada pel Portaveu Ivan Vila es veu reforçada. Amb un nou equip renovat i preparat per amplificar la veu de Junts per Catalunya a Rubí, el projecte fa un pas endavant posant la mirada en les eleccions municipals de 2027. Amb el lideratge d’Ivan Vila i el projecte de la nova executiva local es consoliden els fonaments per assolir un gran resultat electoral.  

A Rubí, la resta de l’executiva la completaran Mª Àngels Ruiz (Persones Afiliades), Josep Puigventós (Entitats, Llengua i Cultura Popular), Mª Àngels Rufé (Gent Gran), Manel Bamala (Cultura), Arnau Domènech (Sostenibilitat) i Javier Martínez (Relacions Veïnals).