Junts per Rubí denuncia que la inhabilitació de Torra forma part de la causa general contra l'independentisme

Prop de 200 persones es van concentrar a Rubí en contra de contra la inhabilitació del president de la Generalitat

Concentració a Rubí en contra de la inhabilitació de Quim Torra.
Concentració a Rubí en contra de la inhabilitació de Quim Torra. | Anna Mira
RubíTV
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:56h
Junts per Catalunya a Rubí fan palesa la seva indignació i absoluta disconformitat amb la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra. Consideren que és "un cop més a les llibertats i valors democràtics del poble de Catalunya".

En un comunicat, el partit expressa que "davant d’aquesta vulneració de l’Estat de Dret, exigim respecte a la democràcia, als Drets Humans i a les nostres institucions. I un cop més ens reafirmem en que necessitem la independència per mantenir una justícia imparcial, igual per a tots els ciutadans i despolititzada". 

Des de Junts, consideren que "la situació és greu" i demanen que tots els partits continuïn treballant sense defallir en la confrontació democràtica i intel·ligent que també demana el President Torra. El regidor Jaume Buscallà, assevera que "esperem que els grups polítics representats al ple municipal i que es consideren demòcrates i creuen amb la sobirania del poble facin palesa la indignació i refús al mateix ple". 

En aquest sentit Junts per Catalunya a Rubí manifesta el seu compromís en aquesta lluita alhora que treballarà per a la definició del nou espai polític i la suma constant de rubinencs i rubinenques al projecte de Junts. Per això esperen que la resta de grups independentistes de la ciutat presentin una moció, ja que ells també s'hi sumarien.