Miquel Iceta: «Els rubinencs no s'equivocaran votant una persona que creu en la cultura com a factor de progrés»

El ministre de Cultura i Esports ha visitat aquest dimecres Rubí per donar suport a l'alcaldessa i alcaldable socialista, Ana María Martínez

Miquel Iceta conversa amb Ana María Martínez, aquest dimecres a Rubí
Miquel Iceta conversa amb Ana María Martínez, aquest dimecres a Rubí | Cedida/Patri Díaz
Redacció
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:51h
Miquel Iceta, ministre de Cultura i Esports, ha visitat Rubí aquest dimecres per donar suport a la candidata del PSC, Ana María Martínez, actual alcaldessa de Rubí, que ha acompanyat el ministre per diversos equipaments culturals de la ciutat, com el Celler Cooperatiu o el Casino.

Amb motiu de la passejada, Iceta també ha pogut conèixer de primera mà el projecte COLOR, en desenvolupament a la ciutat des de l'any 2020, i que ha estat premiat amb un accèssit a la Copa España Creativa.

El ministre ja coneixia Rubí perquè ha vingut altres vegades, però ha volgut destacar que en la visita d'ahir ha pogut comprovar el canvi que s'ha produït en els últims anys en matèria d'equipaments i de cultura. "Els ciutadans de Rubí no s'equivocaran si voten algú que creu en la cultura com a factor de progrés i de prosperitat", ha dit Iceta, que ha celebrat que no hi hagi "inèrcia" i que "no faltin idees" després d'haver impulsat aquesta transformació.

L'alcaldable del PSC ha tornat a reiterar que el seu partit està engegant la segona transformació de la ciutat, que encara inclourà més equipaments culturals i esportius. Martínez ha definit el vot socialista com el vot "a la il·lusió, al compromís, a l'esforç i al treball", perquè és "tan senzill i tan bonic com estimar Rubí", en al·lusió al seu lema de campanya (Amar Rubí).