Nova «Jornada per la República» a Rubí, centrada en la repressió

Les entitats independentistes organitzen aquest divendres una xerrada, un sopar i la projecció d'un documental al Centre Democràtic Republicà

El Grup de suport a les detingudes el 26-F participarà a les jornades
El Grup de suport a les detingudes el 26-F participarà a les jornades | Marc Solé
Redacció
09 de juliol del 2021
Les quatre entitats sobiranistes de la ciutat - Òmnium, ANC, Consell Local per la República i CDR - han organitzat una nova sessió de les Jornades per la República, aquest divendres 9 de juliol al Centre Democràtic Republicà (pl. Doctor Guardiet).

En aquesta ocasió, la jornada s'iniciarà amb la projecció del documental El primer d'octubre a Rubí, a les 19.30h; i tot seguit hi haurà una xerrada-col·loqui sobre la repressió, amb Jordi Pessarrodona - represaliat de l'1 d'octubre -, Pau Majó, el Grup de Suport Detingudes 23-S, el Grup de Suport Detingudes 26-F i el Grup de Suport Pablo Hasél.

A les 21h hi haurà una botifarrada popular, i a les 22h, es projectarà el documental De Matinada, amb la presència de representants d'Alerta Solidària i represaliats del 23-S. Finalment, a les 23h es podrà gaudir de música en directe fins a les 12 de la nit, quan es clourà l'acte. Durant tota la jornada hi haurà servei de bar.

Per respectar les mesures de seguretat establertes per la Covid-19, caldrà fer inscripció prèvia al local de l'ANC - els dies laborables, de 18h a 20h - o bé a través d'aquest formulari.