Pedro Cancio, Mireia Rey i Carme Montanyà, nous noms destacats a la llista d'ERC

L'alcaldable republicà, Xavier Corbera, també ha incorporat Joan Puntí com a número 5

Xaviert Corbera presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Rubí el 2023
Xaviert Corbera presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Rubí el 2023 | Marta Casas
M.C.
22 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:14h
L'assemblea local d'ERC ha ratificat aquesta tarda la llista que presentarà la formació local a les properes eleccions municipals, amb Xavier Corbera al capdavant, amb tres nous noms que han confirmat la seva incorporació a la candidatura en els últims dies: Pedro Cancio, president del Club Ciclista de Rubí; Mireia Rey, comerciant de Sant Jordi Park - i recentment guardonada amb una distinció dels Wedding Awards -, i Carme Montanyà, directora de Dinàmic Crescendo. L'actual president de la secció local, Joan Puntí, serà el número 5 de la candidatura.

La formació republicana destaca que a la seva llista hi ha "el mateix nombre de dones i d'homes i seguint amb l'aposta per incorporar persones no vinculades al partit", per tal de fer una llista que "representi el sentit de la ciutat, la seva diversitat i tots els seus barris". A més, dins de les 10 primeres places han buscat "perfils que els permetin afrontar amb garanties professionals les responsabiliitats polítiques que els pertoquin".

Puntí ha declarat que a l'hora de proposar els perfils per la llista "hem tingut en compte les necessitats estratègiques de la ciutat i les hem casat amb les competències personals i professionals de cadascú". En aquest sentit, es mantindrà el bloc que ja ha treballat en aquest mandat amb Montse Soler (2), Xavier Cots (3), Marta Esparza (4) - amb "una missió molt concreta de treballar amb l'alcalde per la millora de la seguretat" -, Sandra Casas (6), Robert Masalias (7) i Òscar Arnaiz (9). Mireya Rey serà la número 8 i Carme Montanyà, la número 10.

Corbera es mostra convençut que "aquesta és la llista guanyadora", i ha animat a la ciutadania a "no deixar perdre" aquesta "energia, bagatge professional i estima per Rubí" que representen les persones que s'han incorporat a la llista. A més, ha destacat el "pas endavant" que han fet alguns veïns de Rubí per "lluitar per la millora de la seva ciutat".

Llista completa d'ERC a les eleccions municipals 
 1. Xavi Corbera
 2. Montse Soler
 3. Xavier Cots
 4. Marta Esparza
 5. Joan Punti
 6. Sandra Casas
 7. Robert Massalias
 8. Mireia Rey
 9. Oscar Arnaiz
 10. Carme Montanyà
 11. Dario Peña
 12. Carme Perz
 13. Lidia Calvet
 14. Arnau Bonell
 15. Glòria Font
 16. Pedro Cancio
 17. Nabila Borrohou
 18. Quim Conca
 19. Teresa Safont
 20. Moisés Pozo
 21. Mª Lluïsa Escolà
 22. David Miró
 23. Rocio Andújar
 24. Joan Batllori
 25. Maria Monrós
 26. Ricard Abellan
 27. Anna Esquirol
 28. Joan Manel Rodriguez
 29. Conxita Sánchez
 30. Antonio Ruiz
 31. Angie Albalate
 32. Jordi Codina