Robert Masalias, nou president d'ERC Rubí

"ERC és una força decisiva a l'Ajuntament de Rubí i ha de liderar els canvis per transformar la ciutat"

La nova executiva d'ERC, encapçalada per Robert Masalias
La nova executiva d'ERC, encapçalada per Robert Masalias | ERC
Nació
20 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:18h
Esquerra Republicana de Rubí ha renovat aquest dilluns la seva executiva local, que des d'avui presidirà Robert Masalias. L'exregidor, i fins ara responsable de la Secretaria de Finances, ha declarat que "ERC és una força decisiva a l'Ajuntament de Rubí i ha de liderar els canvis per transformar la ciutat". 

El president sortint, Joan Puntí, i l'actual portaveu del grup municipal, Xavier Corbera, han desitjat sort a la nova executiva, i enceten aquesta nova etapa amb la voluntat de "fer una oposició constructiva i explicar el nostre projecte de ciutat a tots els rubinencs", com ha afirmat el portaveu republicà a l'Ajuntament.

Així, encapçalada per Robert Masalias, la nova executiva està formada per Jordi Codina (Secretaria d'Organització), Glòria Font (General), Mireia Rey (Finances), David Miró (Imatge i Comunicació), Teresa Safont (Dones), Ricard Abellán (Política Municipal), Nabila Barrouhou (Ciutadania), Dario Peña (Transició Ecològica), Moisés Pozo (Urbanitzacions), Laura Alegre (Polítiques Socials) i Òscar Arnaiz (Noves Tecnologies).