Mals resultats del Cent Patins al primer partit dels play-offs

Les noies van patir una dura derrota, i els nois van acabar perdent malgrat la intensitat i les ocasions

Imatge del partit de l'HCR Cent Patins
Imatge del partit de l'HCR Cent Patins | Cedida/Cent Patins
Redacció
19 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:00h
Mal cap de setmana per al HCR Cent Patins, que ha disputat el primer partit de play-offs per aspirar a guanyar el títol de Lliga Elit femenina i masculina.

Les noies visitaven la pista poliesportiva La Pau, a Sant Adrià, per disputar el primer encontre contra l'ASME Tucans, un partit que va resultar més complicat de l'esperat després d'haver guanyat davant d'aquest mateix equip l'últim partit de la fase regular. Les locals van ser superiors en tot moment, i van deixar el partit pràcticament sentenciat a l'inici de la segona part. Amb el resultat final, 5-2, les de Rubí tenen una situació complicada de cara a la setmana vinent, en què hauran de guanyar si volen aconseguir forçar el tercer partit i classificar-se per a les semifinals.

Per la seva banda, els nois jugaven davant d'un potent Molina Sport, del qual van treure un valuós empat i forçar la pròrroga, durant un partit molt intens i ple d'ocasions a banda i banda. Tot i l'eufòria que es va desfermar a la Francesc Calvo després que els locals aconseguissin l'empat, el Cent Patins només va aguantar quatre minuts l'atac constant dels canaris, que van establir el 3-4.