Torna el punt informatiu de Rubí Brilla, cada segon dissabte de mes

Entre d'altres, es donarà informació sobre com estalviar a les factures de llum i gas o què cal tenir en compte a l'hora de fer una instal·lació fotovoltaica

El preu de la llum, desbocat
El preu de la llum, desbocat | Unsplash
Redacció
08 de setembre del 2022
El servei municipal Rubí Brilla reprèn aquest dissabte el punt informatiu a la plaça del Mercat Municipal que donarà a conèixer a la ciutadania els serveis que ofereix l'Ajuntament en matèria d'estalvi, eficiència energètica i ús d'energies renovables. El punt s'instal·larà cada segon dissabte de mes, de 10h a 13.30h.

Entre d'altres, es donarà informació sobre com estalviar a les factures de llum i gas, què cal tenir en compte a l'hora de fer una instal·lació fotovoltaica, com millorar el confort tèrmic de casa mitjançant la rehabilitació energètica i les ajudes que la ciutadania té al seu abast, i quines alternatives de mobilitat sostenible existeixen a Rubí. 

Tot i que no és imprescindible demanar cita per ser atès a aquest servei, sí que es recomana: la gestió es pot fer enviant un correu a rubi_brilla@ajrubi.cat o bé per telèfon al 93 581 39 00. També es recomana portar una factura elèctrica per poder resoldre les consultes de manera més àgil i completament personalitzada.

A banda del punt informatiu que s’organitzarà cada segon dissabte de mes a la plaça del Mercat, Rubí Brilla ofereix informació i assessorament gratuït de dilluns a divendres.