La selecció espanyola juvenil de waterpolo lluitarà per la cinquena plaça del Campionat Europeu

El pròxim partit es disputarà aquesta tarda, a les 18h

La selecció espanyola juvenil de waterpolo lluitarà per la cinquena plaça a Sibenik | RFEN
Marta Casas
28 d'agost del 2021
Actualitzat a les 8:48h
La selecció espanyola juvenil de waterpolo va perdre ahir el partit corresponent als quarts de final del Campionat Europeu que es disputa a la ciutat croata de Sibenik. Després d'una primera fase de grups impecable, Itàlia va aconseguir una victòria per la mínima, que deixa les espanyoles sense opcions de medalla.

El partit va començar igualat, però amb les italianes per davant des del primer quart (2-1). Al segon quart, les italianes continuaven essent superiors però amb Espanya sempre trepitjant-li els talons, deixant el marcador en 5-4 abans del descans. A la represa, el partit ha seguit la mateixa tònica, deixant el resultat final 11-10.

Així, la selecció espanyola, amb Elena Ruiz com a capitana, haurà de disputar-se la cinquena plaça del campionat. El primer partit serà davant de l'amfitriona, Cro`àcia, en un partit que es disputarà avui a la tarda (18h).