Lluís Ridao deixa la direcció de l'Agència Catalana de l'Aigua

Ridao ha ocupat diversos càrrecs a la Generalitat, va ser regidor a Rubí i un dels impulsors del Fòrum Empresarial Cecot-Rubí

Lluís Ridao en una imatge d'arxiu
Lluís Ridao en una imatge d'arxiu | Rubén Cabús
S.B.
31 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:39h

Lluís Ridao deixa la direcció de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). L'advocat va ser nomenat director de l'ens a principis del 2019 per part del Govern de la Generalitat, després d'haver ocupat la gerència de la pròpia agència des del 2016.
  A través de les xarxes socials, Ridao s'ha acomiadat exposant orgullós: "Acabo una etapa on he treballat per garantir la qualitat del cicle integral de l'aigua al país". El rubinenc també ha traslladat el seu agraïment als dos últims consellers de Territori Josep Rull i Damià Calvet. En aquest sentit, l'ex-pres polític ha reivindicat la seva "vocació de servei, compromís i solvència al capdavant d'una de les grans estructures d'Estat". 

Del 1989 al 2011, Ridao va dirigir el negoci familiar de Gestoria i Assessoria a Rubí, i va ser regidor per CiU a l'ajuntament de Rubí entre el 1991 i el 2001, assumint la tinença d'alcaldia entre el 1999 i el 2001. També va ser conseller comarcal des de 1995 fins el 2001.

El 2012 va ser cap de gabinet de la conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i entre el 2013 i el 2016 va ocupar el mateix càrrec a la conselleria d'Empresa i Ocupació.

Lluís Ridao també ha estat un dels impulsors, juntament amb un grup d'empresaris de Rubí, del Fòrum Empresarial Cecot-Rubí, del qual n'ha estat vicepresident. A nivell empresarial, també ha format part del ple de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i Comarca.