Covid-19

La UAB, nou punt de vacunació sense cita prèvia

A partir del 8 de setembre les persones majors de 12 anys sense vacuna o que esperen la segona dosi podran vacunar-se al cinema de la plaça Cívica de l’Autònoma

per M.R., Sant Cugat Catalunya | 4 de setembre de 2021 a les 14:00 |
Cribratge massiu a la UAB. | Roger Navarro
La Universitat Autònoma de Barcelona habilitarà un punt de vacunació a partir del pròxim 8 de setembre per col·laborar amb el Departament de Salut de la Generalitat per aconseguir el màxim grau d’immunització possible de la ciutadania, posant èmfasi en la comunitat universitària.

El punt obrirà amb un horari de 13 a 19 h de dilluns a dijous i de 9 a 13 h els divendres. Per assistir no caldrà demanar cita, però si portar algun document d’identificació com el DNI, el NIE o el passaport.


D’aquesta manera, les persones majors de 12 anys que no tinguin la primera vacuna o esperin la segona per assolir la pauta completa, sempre que hagin passat tres setmanes des de l’administració de la primera dosi, podran anar al centre de vacunació situat a la sala d’actes annexa al cinema de la plaça Cívica. Qui hagi passat la Covid-19 rebrà una dosi sempre que hagin passat dos mesos des de la superació dels símptomes.

Amb aquesta iniciativa la UAB fa una crida a tota la comunitat universitària i el seu entorn per a completar la pauta de vacunació i així poder recuperar la màxima presencialitat possible en l'activitat del campus.

 

Participació