Denunciats tres joves per conducció temerària a la festa il·legal de la setmana passada a Can Jardí

Centenars de persones van participar en una trobada convocada per xarxes socials

Els Mossos no descarten més identificacions.
Els Mossos no descarten més identificacions. | Arxiu
M.S.
12 de setembre del 2021

Els Mossos d'Esquadra han denunciat tres homes, d'entre 21 i 24 anys, com a presumptes autors d'un delicte de conducció temerària. A banda, un dels infractors es troba implicat en la trama del cas Loki de permisos de conduir fraudulents. Ja al juliol va ser denunciat per haver obtingut el permís a través d'aquest mètode il·legal.

Les denúncies estan relacionades amb la concentració que va tenir la nit del 3 al 4 de setembre al polígon industrial de Can Jardí de Rubí, on va tenir lloc una "KDD", tal com anomenen l'organització a aquestes trobades.

Tal com explicava RubíTV, els espectadors es van situar entorn d'una rotonda del carrer Wagner per on passaven vehicles a gran velocitat i derrapant. La ubicació de la trobada s'havia compartit prèviament a través de xarxes socials.

Després de tenir constància de l'esdeveniment, els Mossos van obrir una investigació que ha permès identificar a tres conductors i els seus vehicles. La policia catalana no descarta noves identificacions pròximament. Els vehicles dels infractors han estat intervinguts fins que el jutjat de guàrdia de Rubí en determini la destinació. Els investigats s'enfronten a penes de fins a dos anys de presó i a una privació del permís de conduir de fins a sis anys.