educació

Els infants ja poden estrenar el seu carnet Rubí 360 amb les activitats de l'Efecte E

La programació d'activitats i experiències familiars ha arrencat aquest dissabte

per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 12:37 |
El carnet Rubí 360 és un rusc amb nou competències educatives | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes de setembre s'ha posat en marxa el nou Carnet Rubí 360, una proposta que vol acostar els infants de Rubí a les activitats que es fan a la ciutat fora de l'horari escolar i que s'emmarca en el Pla local d'infància i adolescència de la ciutat, que també s'ha adherit a la Xarxa Educació 360

El carnet inclou un rusc amb nou competències educatives: Lleure i jocs, Arts, cultura i disseny; Esports i benestar; Nombres i lletres; Igualtat; Comunitat i participació; Tecnologia i món digital; Terra i ciència i Transició ecològica. Les activitats del Carnet es distribueixen en aquestes competències, i cada cop que un infant en faci una rebrà mig adhesiu de la categoria corresponent, és a dir, que el carnet quedarà complet un cop s'hagin fet dues activitats de cadascuna de les competències.


Les primeres activitats que es podran validar per començar a omplir el Carnet són les incloses a l'Efecte E del primer trimestre del curs 2021-2022, que s'ha posat en marxa aquest dissabte amb el taller El món de les olives.

La programació de l'Efecte E d'aquest trimestre inclou totes les activitats familiars que s'organitzen des dels serveis d'Educació, l'Espai Jove Torre Bassas, la Biblioteca Mestre Martí Tauler, el Celler, l'Ateneu, el Teatre Municipal La Sala i el Museu Municipal Castell: cursos, tallers, xerrades, itineraris, espectacles en família, hores del conte... 

 

   La programació de l'Efecte E del primer trimestre by Naciodigital on Scribd

 

 

Participació