1 de 10
aigua

S'inicien les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua del carrer Castelló

L'actuació, que durarà unes quatre setmanes, no implicarà talls de trànsit

Formen part del Pla d'Inversions de la Xarxa d'Abastament 2020-2021 | Ajuntament de Rubí
per M.C., Rubí, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 16:28 |
Aquest dilluns s'han iniciat les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable del carrer de Castelló, en el tram comprès entre els carrers de Lleida i d'Osca. La previsió és que les obres tinguin una durada d'unes quatre setmanes, sense que això impliqui cap afectació al trànsit.

L'objectiu dels treballs és la substitució de la xarxa existent de fibrociment, que provocava avaries freqüents perquè estava envellida. Així, s'instal·laran noves canonades de fosa, vàlvules de seccionament, escomeses, hidrants i altres elements hidràulics. 


La primera fase de les obres s'executarà entre els carrers de Lleida i Alacant, i durarà entre dues i tres setmanes; i la segona, entre els carrers d'Alacant i Osca, amb una o dues setmanes de durada. 

Tot i que no hi haurà talls de trànsit, sí que s'hauran d'eliminar les places d'aparcament de forma temporal en cadascuna de les fases de l'obra, però sempre facilitant l'accés dels veïns als pàrquings existents a la zona. També caldrà reubicar els contenidors de la cantonada dels carrers Castelló i Alacant, que es col·locaran a l'altre xamfrà.


Aquesta és una de les obres incloses al Pla d'inversions del Servei d'Abastament 2020-2021, i té un import de 144.217,41 euros. 

 

Participació