Rubí reactiva l'espai familiar «Creixença»

Un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies

Així és l'espai familiar Creixença situat a la Biblioteca Municipal
Així és l'espai familiar Creixença situat a la Biblioteca Municipal | Ajuntament de Rubí
S.B.
24 de setembre del 2021

L'Ajuntament de Rubí torna a reactivar l'espai familiar "Creixença". Un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies. El servei s'ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí i consisteix en un espai de joc i convivència, acollidor i agradable, on els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares. 

L'objectiu de Creixença és motivar als més petits a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, sempre sota la supervisió d'una educadora que s'encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies en aquells dubtes que puguin tenir. 

Les preinscripcions per a l'espai es podran realitzar del 27 al 30 de setembre a través del lloc web de l'Ajuntament, on també es pot consultar la normativa d'admissió en aquest servei. La quota mensual és de 60 euros al mes per 5 hores setmanals. El servei començarà el 2 de novembre.

Enguany, Creixença disposarà de tres grups diferents: Grup A (infants de 0 a 9 mesos en horari de matí els dilluns i dimecres), Grup B (infants de 10 mesos a 3 anys en horari de matí els dimarts i dijous) i el Grup C (infants de 10 mesos a 3 anys en horari de tarda (dimarts i dijous).