Arriba la segona edició de la Marxa Familiar, la versió en pandèmia de la Marxa Infantil de Regularitat

El recorregut, de set quilòmetres, es podrà realitzar del 16 al 30 d'ctubre

La Marxa Infantil no es podrà celebrar per segon any seguit.
La Marxa Infantil no es podrà celebrar per segon any seguit. | Cedida
Redacció
04 d'octubre del 2021
La Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí (CER) hauria arribat aquest any a les 51 edicions. És una activitat en què han participat milers de nens i nenes de la ciutat al llarg de tota la seva història, i que en les darreres edicions comptava amb prop de 400 parelles inscrites. Aquest 2021, però, i per segon any consecutiu, no es podrà celebrar en el seu format habitual.

Així doncs, el CER torna a celebrar la Marxa Familiar, una activitat amb un nou sistema ideada per adaptar-se a les circumstàncies epidemiològiques. Es podrà fer del 16 al 30 d'octubre. L'organització proposa un itinerari de set quilòmetres, amb sortida i arribada al pavelló de la Llana, que estarà marcat amb senyals amb franges de color groc i negre, fixades en branques o arbusts. Els equips poden ser, com a molt, de cinc integrants.

A més, serà necessari disposar del mapa o del recorregut digital per GPS, tot i que el CER vetllarà perquè la senyalització es mantingui durant els dies que es podrà fer el recorregut. Durant l'itinerari, els equips s'hauran de fer una foto al punt que s'indica en el mapa, i enviar-la al correu [email protected], indicant el número d'equip i la data en què s'ha fet l'itinerari. Tots els equips que hagin fet l'itinerari i la fotografia rebran un obsequi.

L'organització també convida els participants a publicar les seves fotografies a les xarxes socials, etiquetant el Centre - Instagram, Twitter i Facebook -, per tenir un recull d'imatges de la caminada.

Les inscripcions per a la Marxa Familiar s'obriran al llarg del dia d'avui a través de la pàgina web del Centre Excursionista, i en el moment de fer la inscripció, l'organització enviarà els dorsals a l'equip, que s'hauran de descarregar i imprimir.