Covid-19

Tot a punt per l'homenatge a les victimes de la Covid-19 i als treballadors essencials de Rubí

El parc del Castell acollirà l'esdeveniment aquest dissabte, 24 d'octubre

per M.S., Rubí, Catalunya | 19 d'octubre de 2021 a les 14:59 |
L'amfiteatre del Castell acollirà l'acte amb distància social entre assistents. | Localpres

Compte enrere per l'acte d'homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 que l'Ajuntament de Rubí ha organitzat per aquest cap de setmana. L'acte també vol mostrar suport a les famílies dels desapareguts i agraïr la tasca als professionals essencials. 

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 24 d'octubre a partir de les 12.30 h del matí, a l'amfiteatre del Castell i comptarà amb la participació de l'alcaldessa, Ana María Martínez, representants de l'Ajuntament i també de l'Escola Municipal de Música Pere Burés.A més hi participaran testimonis i s'hi projectarà un vídeo en memòria del centenar de persones que han mort a la ciutat a causa de la pandèmia. També es descobrirà una placa commemorativa i es farà una ofrena floral. L'aforament serà limitat per garantir la distància de seguretat entre assistents. 

Per assistir-hi, cal inscriure's a través d'aquest formulari. L'espai també es pot utilitzar per enviar missatges de record o d'agraïment, que seran llegits durant l'acte. Les persones que es van inscriure al juliol -abans que l'acte fos aplaçat- han de tornar a formalitzar el seu registre.

 

 

 

Participació