S'amplia l'horari del cementiri de Rubí amb motiu de Tots Sants

Hi haurà busos gratuïts des del centre

Es vol afavorir l'assistència esglaonada de persones a l'equipament
Es vol afavorir l'assistència esglaonada de persones a l'equipament | Localpres
Redacció
22 d'octubre del 2021
Des d'aquest dissabte 23 d'octubre i fins al dilluns, 1 de novembre, el cementiri municipal de Rubí ampliarà el seu horari d'obertura, des de les 9 h fins a les 18 h de manera ininterrompuda, amb l'objectiu d'evitar que el dia de Tots Sants s'hi produeixin aglomeracions

Tot i que l'aforament de l'espai és del 100%, es recomana a la ciutadania que visiti el cementiri en els dies previs o posteriors al mateix dia de Tots Sants. L'1 de novembre tindrà lloc la pregària pels difunts, a les 17 h, després que el 2020 no se celebrés per les restriccions. Aquell dia i les jornades prèvies a Tots Sants, el Cementiri s’ambientarà amb l’audició de música clàssica. 

A més, enguany torna el reforç del servei d'autobús per Tots Sants. D'aquesta manera, hi haurà busos gratuïts entre la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el Cementiri. La freqüència de pas dels vehicles serà cada 15 minuts, de nou del matí a sis de la tarda.

En direcció al cementiri, els busos pararan a la rotonda de l'Escardívol, a la carretera de Terrassa davant del CAP, al carrer Zamenhoff, al carrer Bailén, a la C-1413a, i a Can Rosés Industrial.

En direcció a la rambleta de Joan Miró, els busos pararan a Can Roses Industrial, a la C-1413a, al carrer Bailén, al carrer de la Sardana, al carrer Pau Clarís, al carrer Cadmo, al carrer Sant Joan i al carrer Espoz i Mina.