covid-19

Rubí inaugura un memorial dedicat a les víctimes de la Covid-19

Es troba a l'entorn de l'amfiteatre del Parc del Castell i va ser descobert aquest dissabte en un homenatge als treballadors essencials i víctimes de la pandèmia

per Redacció, Rubí, Catalunya | 25 d'octubre de 2021 a les 12:02 |
Un ram de flors, dipositat al memorial de les víctimes de la Covid-19 a Rubí. | Ajuntament de Rubí

El memorial de record a les gairebé 200 persones -Salut en comptabilitza 195- que han perdut la vida per la Covid-19 a Rubí ja es troba a l'entorn de l'amfiteatre del parc del Castell. L'espai de record es va destapar aquest dissabte, durant l'homenatge retut a la ciutat a les víctimes i als treballadors essencials.

Després de la lectura de poemes en record de les víctimes, durant l'acte es van entregar obsequis d'homenatge a representants de la policia local, Protecció Civil, el sector sanitari, el sector comercial, els serveis municipals. Acompanyada d'aquests últims, l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, va fer una ofrena floral al nou memorial en nom de l'Ajuntament de Rubí i la ciutadania.

L'alcaldessa de Rubí, amb representants dels sectors essencials. Foto: Ajuntament de Rubí


Segons Martínez, amb aquest acte, després que la pandèmia no ha permès en moltes ocasions "acompanyar en el dol a persones que han perdut éssers estimats, Rubí "recordarà per sempre els veïns i veïnes que ens han deixat”.

Pel que fa als treballadors de serveis essencials, l'alcaldessa va agrair als professionals que van "mantenir la ciutat en funcionament, van treballar incansablement per cuidar-nos i que no es van quedar a casa per continuar treballant pel bé comú".

 

 

 

Participació