Rubí homenatja quatre waterpolistes rubinenques amb èxits internacionals

L'alcaldessa va rebre Bea Ortiz Muñoz, Elena Ruiz, Elia Jiménez i Ariadna Ruiz a l'Ajuntament

Redacció
28 d'octubre del 2021

L'alcaldessa de Rubí, Anna María Martínez, va presidir aquest dimecres la recepció institucional a les quatre jugadores de waterpolo de la ciutat que han aconseguit èxits internacionals aquest 2021. Es tracta de Bea Ortiz i Elena Ruiz, guanyadores de la medalla plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, i d'Èlia Jiménez i Ariadna Ruiz, que juntament amb Elena Ruiz van proclamar-se campiones del món en categoria júnior.

Durant la recepció, l'alcaldessa va recordar els inicis de totes les campiones al Club Natació Rubí i les va animar a seguir aconseguir èxits: Tant de bo us puguem rebre moltes més vegades en aquest Ajuntament". A més, va afegir que els seus èxitsq són "els de la nostra ciutat".

Bea Ortiz, que va signar al Llibre de l'Esport en nom de les quatre homenatjades, va assegurar que és "un orgull" representar Rubí i que "tant de bo" els èxits segueixin molts anys. En la mateixa direcció, però, va recordar que van "pas a pas" tot i comptar amb un mundial al maig i un europeu a l'agost.

9910