societat

Rubí acollirà les jornades «Conseqüències socials del canvi climàtic»

Se celebraran del 19 al 21 de novembre amb la presència de grans experts

per Redacció, Rubí, Catalunya | 13 de novembre de 2021 a les 09:59 |
La dinovena edició del curs de Cooperació i Solidaritat Internacional de Rubí Forma tindrà lloc els dies 19,20 i 21 de novembre. Enguany, la temàtica escollida ha estat el canvi climàtic i les seves conseqüències socials. Totes les activitats tindran lloc a l'edifici de la institució, situat a la rambleta de Joan Miró s/n de Rubí.

La conferència inaugural, sota el títol "Conseqüències socials del canvi climàtic", tindrà lloc divendres 20 a partir de les 19 h. Hi intervindrà Mario Rodríguez, expresident de Greenpeace a l'Estat.


Dissabte continuarà la programació amb la ponència "Canvi climàtic i conflictes bèl·lics" a càrrec de Chloé Maulewaeter, membre del centre Delàs d'Estudis per la Pau. L'activitat arrencarà a dos quarts d'onze del matí. A les 12 del migdia començarà la ponència Canvi climàtic i pobresa, a càrrec de Jesús Marcos Gamero, de la Universitat Carlos III de Madrid.

Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, hi haurà la ponència Creixement econìmic i lluita contra el canvi climàtic, en què intervindrà Maria Garcià Jiménez, coordinadora tècnica d'Ecologistes en Acció de Catalunya. A les sis, per últim, hi haurà la ponència sobre migracions climàtiques de Miguel Pajares, de la Universitat de Barcelona i president de la CCAR.


Per acabar, diumenge a partir de dos quarts de dotze del matí hi haurà una taula rodona d'acció climàtica on intervindran Isidre Cantayné, de l'entitat Rebel·lió o Extinció, Estefania Rodríguez i Laila Vives de Fridays for Future, i Rubèn Perera, representant d'Ecoasa.

Programació de l'esdeveniment. by Naciodigital on Scribd


 

 

Participació