74 alumnes confinats entre dues escoles de Rubí

La majoria son contacte estrets de positius que no estan immunitzats

Només una classe es troba totalment confinada a la ciutat.
Només una classe es troba totalment confinada a la ciutat. | ACN
Redacció
09 de novembre del 2021

Dues escoles de Rubí acumulen tots els alumnes confinats per casos de Covid-19 a la ciutat. En total, 74 persones en quarantena per ser contactes estrets de companys contagiats. Cal recordar que les persones immunitzades per vacunació o positiu poden fer vida normal i per tant, assistir a classe presencial.

A l'escola Ramon Llull hi ha 25 persones confinades, les quals es podran reincorporar el 15 de novembre a classe. Són alumnes de sisè de primària que es troben en quarantena per contacte estret amb un únic positiu que hi ha actualment al centre.

La situació a l'escola de Ca n'Alzamora és més complicada. Al centre hi ha 49 persones confinades per 11 positius en els darrers 10 dies. RubíTV es va posar en contacte amb el centre dies enrere, des d'on van explicar que les línies més afectades eren les d'infantil, on la majoria no es troba ni immunitzada ni va amb mascareta.

De fet, aquest dimarts s'ha reincorporat el gran gruix de les 143 persones que hi havia confinades abans del cap de setmana al centre després de complir la quarantena.  Totes les classes de l'escola, però, continuen fent classe presencial tot i l'absència d'alguns alumnes.