Es confina una nova classe per Covid-19 en una escola de Rubí

Dos centres de la ciutat tenen alumnes en quarantena

54 alumnes de Rubí es troben en quarantena per casos de Covid-19.
54 alumnes de Rubí es troben en quarantena per casos de Covid-19. | Paula Jaume
Redacció
10 de novembre del 2021
Actualitzat el 11 de novembre a la 13:06h
Dues escoles de Rubí compten amb grups confinats per casos de Covid-19. La setmana va començar amb un grup de l'escola Ramon Llull en quarantena, però en les últimes hores se n'ha afegit un altre, tal com ha pogut saber RubíTV. Entre els dos centres sumen 54 persones confinades.

En el primer cas, es tracta d'una classe de sisè de primària, en què 25 alumnes es troben en quarantena pel positiu d'un alumne. L'altre és un grup de P3 de l'escola de Ca n'Alzamora que manté 29 persones confinades. Aquest últim centre acumula sis positius en els darrers 10 dies i la setmana passada va arribar a tenir més de 140 persones confinades per una allau de contagis al cicle infantil.

El protocol de Salut permet a les persones immunitzades -o bé per vacunació o bé per haver contret la malaltia anteriorment- fer vida normal en cas de ser contactes de positius. D'aquesta manera, si un grup és aïllat en la totalitat, significa que la gran majoria dels contactes estrets no son considerats immunes o fins i tot, que no hi ha cap immune.